Black Friday &Tradition Lamper

&Tradition er på trods af sin unge alder et af de mest populære brands indenfor designerbelysning. Den danske designvirksomhed blev grundlagt i 2010 og er siden da blevet et af de mest populære brands indenfor designerlamper. Du har nu den perfekte mulighed for at få en Black Friday &Tradition lampe til en favorabel pris.

I forbindelse med Black Friday vil du her på siden kunne se de ti mest populære lamper fra &Tradition. Priserne opdateres LIVE i henhold til de shops, hvor du kan købe din nye lampe. Vi sikrer altså, at du får din nye lampe til den bedste pris på markedet.

Det danske brand har med sin skandinaviske stil opnået stor anerkendelse internationalt. Faktisk producerer &Tradition i dag også møbler og andre accessoires til din bolig. Den store popularitet omkring &Tradition har stor sammenhæng til brandets valg af designere. De har siden begyndelsen været dygtige til at tiltrække anerkendte designere. Blandt nogle af de mest populære designere bag &Tradition kan for eksempel nævnes Arne Jacobsen, Jørn Utzon og Verner Panton.

Lige netop Verner Panton er designeren bag den populære og bredt kendte Flowerpot-serie, som &Traditon har overtaget rettighederne til. Serien kommer både som bordlampe og pendel, og så fås den desuden i et utal af forskellige farver. En Flowerpot lampe kan altså passe ind i de fleste boliger.

Et andet design, der har ældre oprindelse end 2010, som &Tradition har overtaget rettighederne til er Bellevue-serien. Denne serie er designet af Arne Jacobsen, som også er et populært og anerkendt navn i dansk designhistorie.

&Tradition formår altså til perfektion at genoplive gamle klassikere og gøre dem populære på ny. Og en klassiker er til enhver tid et sikkert valg. Er du i tvivl om, hvorvidt din næste lampe skal være en af klassikerne fra &Tradition?

Se listen vi i samarbejde med vores partnere har udarbejdet med &Traditions top 10 mest populære lamper, og find din Black Friday &Tradition lampe her.