Black Friday Muuto Lamper

Muuto er et brand, der alt andet lige også vil være populært i forbindelse med Black Friday. Deres skandinaviske rødder kommer stærkt til udtryk i deres lamper. Dette har også resulteret i stor popularitet ikke kun fra Skandinavien men fra hele verden. 

I forbindelse med Black Friday kan man som forbruger drukne i tilbud fra alle sider. Vi har skabt en overskuelighed, når det kommer til designerlamper. Sammen med vores partnere har vi lavet en liste over de ti mest populære lamper fra Muuto. Herved har du mulighed for at søge inspiration til din Black Friday Muuto Lampe. Listen indeholder LIVE priser og links til de shops, hvor du skal købe dine Black Friday lamper. Så er du opdateret med de bedste priser på din kommende Muuto lampe.

Den simple E27 pendel fra Muuto er blandt brandets mere populære lamper. Lampens enkle design gør det muligt at anvende lampen i flere forskellige sammenhænge. Den lille størrelse og mængde af materialer er desuden afspejlet i den mere overkommelige pris sammenlignet med standarden for designerlamper. E27 pendlen fås i næsten 20 forskellige farver, og den kan derfor passe ind i alle hjem.

Også Ambit pendlen er blandt forbrugernes favoritter, når man ser på Muutos sortiment. Lampen har en stor skærm, der fås i flere forskellige farver. Det simple design gør lampen diskret, på samme tid som dens flotte figur samt farve tiltrækker opmærksomhed.

Under produktion formes Ambit pendlen i hånden, hvorefter den poleres og til sidst håndmales. Et eksempel på høj kvalitet også til en overkommelig pris. På Black Friday er det alt andet lige muligt at få pendlen til en endnu skarpere pris end sædvanligt.

Tag et nærmere kig på Muutos mest populære lamper på listen nedenfor. Og find og køb din Black Friday Muuto favorit til en rigtig god pris.