Black Friday MENU Lamper

MENU skaber designløsninger til en moderne hverdag. Og netop ordet moderne går igen, når man taler om designerbelysning fra MENU. Fokuspunktet hos flere af MENUs designere har netop været at skabe smukke lamper, der forener æstetik med funktion. På Black Friday har du alt andet lige muligheden for at erhverve dig en MENU lampe til en rigtig favorabel pris.

Blød minimalisme, ønsker MENU, skal være karakteristika for deres produkter. Til at udtrykke dette har MENU blandt andet anvendt danske Grethe Meyer. Også navne som Søren Rose, Sylvain Willenz og Shane Schneck er blandt MENUs komité af designere.

JWDA serien er den lampeserie fra MENU, der er blandt de mest populære. Lampen fås både som bordlampe og pendel, og den kommer i materialerne beton, messing og stål. Inspirationen til lampen fik designer Jonas Wagell fra den klassiske olielampe. JWDA serien skaber et behageligt og hyggeligt lys i rummet på grund af den opalskærm, som lamperne har.

Særligt i forbindelse med Black Friday kan det være svært at sortere i de mange tilbud, man som forbruger udsættes for. Den problematik har vi forsøgt at løse for dig, når du skal have Black Friday lamper. Her på siden kan du se de mest populære lamper fra MENU og mange andre lampeproducenter. Priserne på produkterne opdateres LIVE, således du er sikret den bedste pris.

Tribeca lampeserien fra MENU er lavet i samarbejde med den også tidligere nævnte designer Søren Rose. Lampeserien kan kendes på sine blottede pærer, der ikke dækkes af en lampeskærm. Lamperne har et luksuriøst udseende på trods af, at looket egentlig forestiller en sammensætning af dele fra andre lamper og reservedele. Lamperne kommer i flere varianter, der blandt andet omfatter stål og messing.

Se listen med de ti mest populære lamper fra MENU nedenfor, og find din Black Friday MENU lampe til en favorabel pris.