Black Friday Luceplan Lamper

Luceplan har et stort sortiment af smukke lamper, som du med garanti kan finde til en god pris på Black Friday. Det italienske brand, som er etableret af de tre designere Riccardo Sarfatti, Paolo Rizzatto og Sandra Severi. De tre designere ønskede at forene de erfaringer de havde fået ved at arbejde under den anerkendte Gino Sarfatti.

Luceplan er et brand, der sætter en ære i god kvalitet, men som også fokuserer på at være eksperimenterende og innovative. Disse værdier bidrager til at skabe smukke lamper, der er populære blandt en bred gruppe af forbrugere. En Black Friday Luceplan lampe falder altså i manges smag.

Særligt Luceplan Hope serien er et designikon for det italienske brand. Denne serie, der kommer i flere lampetyper og størrelser, er inspireret af udseendet og lysspillet fra en diamant. Lampeserien er designet således, at lampeskærmen reflekterer lyset fra lyskilden på samme måde som prismers refleksioner. Netop prismelysekroner er også inspirationen for denne lampeserie.

På Black Friday, som er årets største handelsdag, kan det være svært at sortere i de tilbud, man modtager. Vi har sammen med vores samarbejdspartnere udarbejdet en liste over Luceplans mest populære produkter. Denne liste har LIVE priser og links direkte til de shops, hvor du skal købe dine Black Friday Luceplan lamper. Du kan også lade listen inspirere dig til, hvilken Luceplan lampe, der skal pryde dit hjem.

Luceplan Fortebraccio bordlampen er også blandt de populære lamper fra Luceplan. Arkitektlampen er med sit brugbare og fleksible design meget praktisk. Lampen kan drejes og bukkes i forskellige retninger og kan derfor tjene mange formål. En lampe du kan være heldig at finde til en god pris på netop Black Friday.

Find listen med de mest populære produkter fra Luceplan og vælg din Black Friday Luceplan lampe nedenfor.