Black Friday GUBI Lamper

Den danske designfirma GUBI er endnu et mærke, som er svært at komme udenom på Black Friday. GUBI fejrer luksuriøsteten, hvilket kommer til udtryk i flere af deres lampeserie – og prisen herpå. Den 29. november er den oplagte mulighed for at få fat i din Black Friday GUBI lampe.

GUBI er kendetegnet ved deres store udvalg af forskellige lampetyper. Der er derfor mulighed for at finde netop den lampe, der passer ind i stilen hos dig. Bestlite serien er blandt GUBIs mere populære produkter. Bestlite modellerne er kendetegnet ved den høje funktionalitet ved lampen, idet den kan forskydes i højden, mens lampeskærmen også er justerbar. Den særligt populære BL1 bordlampe er sågar udstillet på Design Museum i London.

Vi hos Black-Friday-Lamper har i samarbejde med vores partnere udarbejdet en liste med de ti mest populære produkter fra GUBI. Udover at indeholde top 10 populære produkter indeholder den også LIVE priser fra de shops, hvor du skal købe din Black Friday GUBI lampe. Det kan naturligt nok være svært at sortere i de mange indtryk, man udsættes for på Black Friday. Det problem har vi løst for dig, når det gælder designerlamper.

En anden af GUBIs populære serier er Multi-Lite serien, der både kommer som pendel, bord- og gulvlampe. Lampen har flere udtryk, idet de to ydre skærme er mobile. De kan dermed stilles på flere forskellige måder, som giver lampen forskellige udtryk. Lyset kan både være direkte opad eller nedad, mens lampen også kan give et asymmetrisk og mere kunstnerisk lys.

Gräshoppa serien er endnu en serie, der er værd at nævne, når man taler om GUBI. Designeren bag serien er Greta Magnusson Grossman, som havde en designkarriere i både Europa og USA, der varede over 40 år. Serien er karakteriseret ved samme funktionelle udtryk, som flere af GUBI serierne besidder.

Find lige netop din favorit blandt det populære GUBI sortiment nedenfor, og få din Black Friday GUBI lampe til den bedste pris på markedet.