Black Friday Fritz Hansen Lamper

Black Friday er det svært at komme udenom Fritz Hansen i sin søgen efter designerlamper. Fritz Hansen er et brand med et bredt sortiment indenfor designerbelysning. De mange lampeserier fra den populære producent har alle et tidsløst design, som har gjort lamperne populære gennem flere generationer.

Særligt har Fritz Hansen haft stor succes med sine pendler. Her har Caravaggio-serien haft enorm succes siden Fritz Hansen i 2015 opkøbte designbrandet Lightyears, som netop producerede denne serie. Caravaggio pendlen giver et utrolig behageligt lys, idet den både giver lys nedadrettet og opadrettet gennem hullet i skærmens top. Den populære lampe, der kommer i flere farver og størrelser vil der med garanti være rift om på Black Friday.

De mange indtryk, der kommer på Black Friday, kan være svære at sortere i. Derfor har vi hos Black Friday Lamper lavet en liste over de ti mest populære lamper fra Fritz Hansen. Listen opdateres med LIVE priser fra vores partnere. Dermed er du opdateret med de seneste priser fra de shops, hvor du kan få din Black Friday Fritz Hansen lampe.

Fritz Hansen er navnet bag flere store klassikere, hvoriblandt Kaiser Idell-serien bl.a. kan nævnes. Den populære klassiker, der er designet af tyske Christian Idell, er baseret på et verdenspatenteret drejeled. Lampen sidestilles med andre tyske designikoner som VW boble og Porsche 911. I dag er lampen faktisk udstillet på Museum of Modern Art i New York. En populær lampe, der aldrig går af mode.

Kaiser Idell og de mange andre Fritz Hansen lamper er oplagte valg af nye lamper i forbindelse med Black Friday. Her vil der være mulighed for at finde en Fritz Hansen lampe til en favorabel pris. Se de mest populære lamper fra Fritz Hansen og køb din Black Friday Fritz Hansen lampe nedenfor.