Black Friday Foscarini Lamper

Foscarini er et brand, der vokser med hastige skridt på markedet for designerbelysning – og med god grund. Den italienske producent formår at skabe lamper, der er både originale og meget stilfulde. Materialet ’murano-glas’ er et af kendetegnene ved de smukke lamper fra Italien. Navnet på dette genkendelige materiale stammer fra øen Murano, hvor Foscarini opstod.

Black Friday er årets største handelsdag. Der vil alt andet lige også være mulighed for at opnå en god pris på din Black Friday Foscarini lampe. 

For at skabe overskuelighed i de mange indtryk, der rammer dig som forbruger på Black Friday, har vi opstillet en liste over de ti mest populære Foscarini lamper. Listen opdateres med de aktuelle LIVE priser på Black Friday Foscarini lamper. Desuden ledes du også direkte til den shop, hvor du finder netop dit favoritprodukt fra det italienske designerbrand til den bedste pris.

Blandt designerne bag Foscarini finder man etablerede og erfarne designere, der skaber nye trends. Man vil også finde yngre, spirende kunstnere, der tilfører nye og alternative stilarter og fremgangsmåder til det eksisterende.

Det er mere end 30 forskellige designere, der står bag Foscarini. Et af de særligt store navne er Rodolfo Dordoni. Han er kunstneren bag et af de mest populære designs nemlig Lumiere-serien. Lamperne fra de mange designere sælges i dag over hele verden. Det er bl.a. muligt at opleve Foscarini og filosofien bag det populære brand i deres to fantastiske showrooms i henholdsvis Milano og New York.

Med en Foscarini lampe får du ikke bare en lampe. Du får også et designobjekt, der tiltrækker opmærksomhed i hjemmet. Foscarinis lamper kommer i et utal af forskellige modeller og farver. Der er derfor med garanti noget til enhver smag blandt Foscarinis udvalg af Black Friday lamper. Få inspiration blandt Foscarinis top 10 produkter i listen nedenfor.